Pipes Of Scotland

pipes kalmarstyle

Här är den hamburgaren med hittils mest känsla o själ i!

Picklesen som man fick som tillbehör tvivlar jag att dom gjort själva, men resten är helt gjort i köket av dem själva, de var nästan som att salladen var plockad ur en egen trädgård med haha.

Smaken var jättefin på allt, dock anser Daniel att just hamburgaren kunde varit aningen större, för salladen övertog lite, även en gnutta mer dressing kunde funnits.
Men ostbrödet man fick hade dom också bakat själva, och dressingen som var en basilikaaioli, det fick man även som tillbehör till klyftpotatisen.
2 plus på hamburgare är baconet man får på, och osten, någon speciell ost, verkar inte var cheddaren som dom utlovar, men det gör absolut inget för det var en god ost.

Vi anser att det var någorlunda prisvärt, men som sagt det kunde varit lite mer kött, men som helhet och tanken på hur den är gjord blir det prisvärt och mätt blev man, 125 kr går denna tallrik på.
Förut har dom haft ett erbjudande där man fått denna hamburgertallrik plus deras 4klöver, en korg med 4 olika fatöl för 99kr under afterwork-timmarna, dock hade dom till vår förvåning upphört med detta, men hade tankar på att starta igång erbjudandet igen.

Det var fint upplagt, klassiskt med en fin touch.

Och till detta drack vi båda vatten.

Betyg.

Pris - 3,5/5
Smak - 4/5
Upplägg - 4/5

K.M

sevenburger

K.M's burgare var igentligen en besvikelse rakt igenom nästan, nej men rätt nära.

Allting som var på tallriken kändes som färdigpacketerat och sen lagat, de fanns ingen känsla i det.
Det var ju gott helt klart, men du betalar 95kr för något du kan få mycket snabbare(för det tog lång tid) och billigare på sibylla/frasses och det söker inte vi.
En rolig grej, som vi funderar på om inte det är hemmagjort endån någonstans är tillbehören, aioli och någon chillisås, som var mycket goda till pommesen.
Även att dom lagt på bacon ger ett plus i kanten, men tyvärr är det mycket som drar ner det.

Upplägget var bra, standard, vilket vi gillar, inget extravagant utan stilrent i hamburger klass, finemang!
Detta är även den första hamburgaren vi ätit som du kan ta i handen o få med dig allt.

Vi drack båda vatten.

Betyg.

Pris - 1/5 (pga att man inte betalar för något med "hemmagjord" känsla)
Smak - 1,5/5 (gott, men det finns inget i den vi söker betygssättning på)
Upplägg - 4/5

RSS 2.0