Lilla Puben

Lilla puben

Detta var nästan en fullpoängare så fort vi fick in den, och de bästa burgarna har nu fått sig en stark rival!

Som ni ser finns det ingen pommes på tallriken, utan den fick vi i en korg brevid, det var trevligt eftersom vi då fick mer rum för hamburgaren.

Det var en mycket orginell hamburgare med sin egna design som det nog ligger lite tanke bakom. Det är inte det traditionella runda brödet, utan här istället en triangelformad modell som blvit stekt så den har en frasig god yta.
Övrigt fanns det bacon, dock inte så mycket smak i det men inte dessmindre gott, även en mustig ostskiva som la sig gott i gomen.
Köttet hade en ordentlig köttsmak, och det var lagom grönsaker så att dessa inte tog över någon smak, utan den kändes som en riktig biff, mycket bra tuggmotstånd, och det var det på allt.
Till detta serverades det då klyftpotatis som ger en mer sofistikerad hamburgertallrik och inte ger liknelser med de större hamburgerföretagen. En salsadipp serverades även med, och dressingen bestod av aioli, det kan även finnas en chans att brödet hade en touch av vitlök(det rådde delade meningar om det)

Den serverades i en rätt stor djup tallrik, både bra och något mindre bra, det såg väldigt trevligt ut, och det kom inte ut något från tallriken, men sammtidigt..en djup tallrik till en hamburgare? men det störde oss inte.

Den var helt klart prisvärd, 119 kr gick den på. Ingen fullpottare dock, vi ser gärna att en hamburgare som egentligen är en rätt simpel rätt borde kosta under 100kr. Men vi tycker att denna är värd sina riksdaler endån!

Till detta drack vi vatten.

Betyg

Pris - 4/5
Smak - 5/5
Upplägg - 4.5/5

RSS 2.0